FMIS/IWMS/CMMS consultancy

Door ervaring met het implementeren van diverse FMIS (Facility Management Information System), IWMS (Integrated Workplace Management System), CMMS (Computerized Maintenance Management System) en koppelingen met andere systemen is een pakket-onafhankelijke aanpak ontstaan, waarvan de best practices keer op keer kunnen worden toegepast op de verscheidene projecten.

Deze implementaties zijn uitgevoerd bij diverse organisaties. Zo kan efficiënter worden omgegaan met uw assets en vierkante meters. Reserveringen en storingen worden geregistreerd en kunnen worden opgevolgd  door de servicedesk en uitvoerders. Maar ook preventief- en planmatig onderhoud kan het doel zijn om MxM Projects in te schakelen om een implementatie of een onderdeel van een implementatie uit te voeren en/of te begeleiden.

MxM Projects heeft ervaring met de FMIS, IWMS, CMMS pakketten Archibus, Planon, Ultimo en Prequest. Daarnaast zijn er nog andere pakketten op de Nederlandse markt waarmee soortgelijke (facilitaire en maintenance) processen worden ondersteund en waarvoor het inschakelen van een onafhankelijke meedenker en meedoener handig is. Bovendien wordt er werk bij u uit handen genomen, zodat u zich kan richten op het primaire proces.

Benieuwd welke aanpak MxM Projects voor u hanteert bij het implementeren van uw FMIS/IWMS/CMMS module? Neem contact op via de contactpagina.

Combinatie van AutoDesk pakket en FMIS met visuele highlight op gewenste doorsnede

Geef een reactie

Minimal Effort Maximum Result