Welkom bij Logobuilders

Logobuilders is een jong bedrijf met de herbouw van logo’s als specialisme en speerpunt. We willen met behulp van de mogelijkheden die LEGO ons biedt uw logo herbouwen, zodat u deze kunt gebruiken om u bedrijf, project, afdeling extra onder de aandacht te brengen.

logobuilders

Dat niet elk logo zomaar in Lego vast te leggen is, zal duidelijk zijn. Maar voor het overgrote deel van de logo’s zijn er slimme, doordachte manieren om op een constructieve wijze uiting te geven aan uw logo, kijk maar bij het tabblad ‘projecten’. Onze site is vooral opgebouwd uit veel kleurrijke plaatjes, dat zegt altijd zoveel meer dan lange saaie teksten. Veel kijkplezier en neem gerust contact met ons op voor een oplossing.

 

LEGO® is een handelsmerk van de LEGO Company/LEGO® is a trademark of the LEGO Company.
 LogoBuilders is geen eigendom, wordt niet geëxploiteerd, gesponsord of erkend door de LEGO Company/ LogoBuilders is neither owned, operated, sponsored or endorsed by the LEGO Company. Afbeeldingen van originele LEGO sets vallen onder het copyright van de LEGO Company, alle andere afbeeldingen vallen onder het copyright van LogoBuilders/Official set images copyrighted by the LEGO Company, all other images copyrighted by LogoBuilders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *